Die domlnasle van die Afrikaner-lewensbeskouing binne die ACrikaanse spraakgemeenskap, soos gemanifesteer in taalhandboeke vir hoerskole - Esterhuyso, J. (Stellenbosch Papers in Linguistics Plus, 2013)
No abstract available.